Kolačići nam pomažu u pružanju boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem naše web stranice slažete se s upotrebom kolačića.

Proces isporuke (dostave) na navedenu adresu počinje po evidenciji uplate u našem sustavu.

Rokovi isporuke

Naručeni proizvodi isporučuju se najkasnije u roku 5 radnih dana od vidljive uplate na računu prodavatelja. Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvoda više nema, prodavatelj je dužan odmah obavijestiti kupca, a kupac ima pravo raskinuti ugovor i tražiti povrat novca ili pristati na naknadni rok za isporuku.

U rokove za isporuku ne računaju se:

  • dan prijema narudžbe/zahtjeva,
  • vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese kupca,
  • vrijeme kašnjenja zbog više sile ili drugih razloga za koje prodavatelj nije kriv,
  • neradni dani ako predstavljaju početak ili kraj roka.

Dostava na željenu adresu

Dostava na željenu adresu vrši se unutar 3 do 5 radnih od vidljive uplate. Dostava se izvršava do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Uslugu dostave paketa za web shop radi tvrtka DPD Croatia te iznimno Hrvatska pošta. Dostava se izvršava svakim radnim danom do 16 sati. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na dostavnoj adresi, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke ili primatelja kontaktira telefonski radi daljnjeg dogovora.

Cijene dostave

Troškovi dostave proizvoda priopćavaju se prilikom naručivanja kod svakog pojedinog proizvoda, te ukupni troškovi dostave u slučaju naručivanja više proizvoda.

Cijena dostave proizvoda unutar Republike Hrvatske je 32,00 (+ PDV) kn te je zasebno istaknuta na maloprodajnom računu.

Za narudžbe u zemlje izvan Hrvatske, cijena dostave obračunava se prema ukupnoj masi paketa (u kilogramima) i odgovarajućoj cijeni za tu masu prema cjeniku DPD Croatia i Hrvatske pošte.

Cijena dostave proizvoda također je zasebno istaknuta na ponudi i maloprodajnom računu.

Iznimno, u sklopu određenih prodajno-promotivnih akcija, cijena dostave neće se zaračunavati, a o čemu će potrošači biti na više mjesta i pravovremeno obavješteni.

Uvjeti preuzimanja dostave

Svi proizvodi zapakirani su u transportnu ambalažu na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Prilikom preuzimanja proizvoda svaki je kupac dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu koju dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju.