Kolačići nam pomažu u pružanju boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem naše web stranice slažete se s upotrebom kolačića.

Drugi o nama

Poštovana gospođo Martina!

Stigle su nam ilustrirane priče. Oduševljena sam! Stvarno su prekrasne - ilustracije su sjajne, moderne, likovi su jako simpatični i mislim da će djeci biti vrlo, vrlo privlačne. A Vaš stil pisanja!? Prava ste književnica! Pišete s lakoćom, tako jednostavnim, svakodnevnim jezikom, a opet, to je prava književnost. Vaše knjige bit će jednako zanimljive i osmašima i prvašićima i nama odraslima. A to je stvarno teško postići. I čitaju se u jednom dahu (a nisu baš kratke). Ja sam odmah pročitala Marka na Vranskom jezeru i Bepa i Kanticu (uzela sam ih kako su mi "došle pod ruku"). Sjajan stil - poučno, zabavno, jednostavno, lako čitljivo... Čitajući vaše knjige djeca će učiti pravi, lijepi hrvatski književni jezik, bogatiti svoj vokabular i naučiti se lijepo izražavati. I naučiti puno iz prirode, zemljopisa, o našim nacionalnim parkovima i parkovima prirode, o ekologiji... Hvala Vam na tako prekrasnim knjigama!


Osim toga, knjige su napravljene vrlo kvalitetno, od formata do šivanog uveza. Izgledaju vrlo atraktivno i moderno, a u privatnim, kućnim bibliotekama moći će se čitati generacijama. Vrlo su kvalitetno napravljene pa će i u knjižnicama imati duži vijek. 


Snježana Vasić
ZagrebPodijeli sadržaj: