Kolačići nam pomažu u pružanju boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem naše web stranice slažete se s upotrebom kolačića.

Zelene priče

 • Prijateljstvo iz morskih dubina

  Čudesni svijet Kornatskog otočja

 • Šifra proizvoda: 9789538388118

  Godina: 2021.

 • Jezik: HRVATSKI

 • Preporučena dob: 6 – 10

 • Broj stranica: 28

  Uvez: tvrdi uvez

 • Autorica: Martina Markov

  Ilustrator: Ivana Grimani

  Lektor: Šimun Čagalj

  Urednik: Ive Šimat Banov

 • Cijena: 108.00 kn

  PDV 5% uključen u cijenu

  40,00

Pošalji upit

Za cijenu dostave izvan Republike Hrvatske molimo pošaljite upit. Više informacija o dostavi pročitajte Uvjete dostave.

Edukativna priča Prijateljstvo iz morskih dubina na zabavan način upoznaje djecu sa čudesnim svijetom kornatskog podmorja. Lari je rođendan i glavni lik, pirka Bepo, poželi obradovati svoju prijateljicu posebnim darom. Tražio je, tražio i na kraju pronašao savršen poklon. Jedva je dočekao da je vidi i razveseli, ali je, umjesto nasmijanu i razigranu, nalazi zarobljenu u ribarskoj mreži. Uz pomoć morskog psa Davida i morske kornjače Leonarda, Lara je opet slobodna i svi skupa proslave njen rođendan, ali i veliko prijateljstvo. Kad Bepo i Lara ostanu sami…

Ova edukativna priča na simpatičan način otkiva ljepote kornatskog podmorja te naglašava potrebu poštivanja pravila ponašanja u zaštićenim područjima. Priča govori i o velikom  prijateljstvu i zajedništvu.
Osim edukativne priče koja obiluje i humorističnim elementima, opisani su likovi iz priče, navedene osnovne informacije o bogatstvu morskog svijeta i potrebi njegove zaštite te dane osnovne upute o ponašanju za vrijeme posjeta Parku.

Priča je namijenjena djeci od 6 – 10 godina starosti.


Izdavač: EcoEduMedia d.o.o.
Tematika: zaštita prirode
 

Podijeli sadržaj: