Kolačići nam pomažu u pružanju boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem naše web stranice slažete se s upotrebom kolačića.

Novosti

SLAVONIJO – voli te galeb Marko!

Radionice, Iz medija

Od 24. ožujka traje galebMarkova turneja po Slavoniji (a navratili smo i do Slatine, Podravine). U društvu urednice nove zelene (sliko)priče Dnevnik galeba Marka 1, prof. dr. sc. Irelle Bogut s Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta u Osijeku, obišli smo brojne vrtiće, osnovne škole, knjižnice i knjižare gdje smo malima i velikima, predstavili Dnevnik galeba Marka 1, ali i ostale Zelene priče. Gostovali smo u Osijeku, Tenji, Belišću, Vukovaru, Vinkovcima, Županji, a čeka nas još i Slavonski Brod (Gradska knjižnica Slavonski Brod u 18,00 sati). Zelene knjigice za posudbu vas čekaju u knjižnicama gradova domaćina, a kupiti ih možete u Knjižari Nova u Osijeku i u webshopu.

Galeba Marka (ali i morsku kornjaču Leonarda) predstavili smo i studentima Izvanrednog sveučilišnog preddiplomskog studija Ranoga i predškolskog odgoja i obrazovanja (Slatina) kako bi ih, kao budući odgojitelji, koristili u radu s djecom. „Biologinju koja piše za djecu“ upoznali su i studenti Odjela za biologiju Sveučilišta u Osijeku s ciljem poticanja kreativnosti u razvoju njihovih karijera.

Iako turneja još nije gotova (jer družimo se u ponedjeljak, 4. travnja u Slavonskom Brodu) imam želju zahvaliti se mojoj dragoj prijateljici Irelli Bogut na iznimnoj podršci. Veliko hvala i:

- Fakultetu za odgoj i obrazovne znanosti Sveučilišta u Osijeku

- Odjelu za biologiju Sveučilišta u Osijeku

- Lions klubu Mursa

- Matici hrvatskoj – ogranak Osijek

- Gradskoj knjižnici Belišće

- OŠ Tenja

- OŠ Retfala

- Gradskoj knjižnici Vukovar i OŠ Nikola Andrić

- Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci i Dječjem vrtiću Kolijevka

- Gradskoj knjižnici Županja

Bilo mi je zadovoljstvo družiti se sa svima vama. 

Slavonijo, vidimo se opet sredinom srpnja. Do tada čitajte Zelene priče i svaki svoj slobodan trenutak provedite i prirodi, u našim parkovima jer 

                                                            Priroda je zakon!

Iz kategorije