Kolačići nam pomažu u pružanju boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem naše web stranice slažete se s upotrebom kolačića.

Pišem...

Jer PRIRODA JE ZAKON!

Često sam na početku profesionalnog „spisateljstva“ na pitanje čime se bavim odgovarala da pišem slikovnice/priče za djecu. Pa čak i sada sebe uhvatim kako dajem taj potpuno nepotpun odgovor, ali se odmah ispravim. Ni s tehničke strane (jer bavim se izdavaštvom odnosno cijelim proizvodnim ciklusom uz podršku suradnika te prodajom) niti s one druge, strateške, ja ne pišem „samo priče za djecu“... To su edukativne zelene priče, ali i puuuuno više – to je darivanje ljubavi koju osjećam prema svakom od parkova koje i sama, nakon što ih upoznam, zavolim svim srcem. Moje „ne samo priče za djecu“, poučne su to, zanimljive i duhovite priče koje golicaju dječju maštu, bude interes i istraživački duh, pozivaju ih u prirodu, u naše nacionalne parkove i parkove prirode. A kad si u prirodi, tom zeleno-plavom raju, upoznaš je, kad je upoznaš – zavoliš, kad voliš – čuvaš! Simple as that!

Možda će nekima zvučati pretjerano entuzijastično, ali ja čvrsto vjerujem da, uz podršku svoje obitelji, suradnika i prijatelja pa i vas, koji ćete izdvojiti vrijeme za čitanje, dajem svoj doprinos u mijenjaju navika kod malih čitatelja i oblikovanju novih, zelenijih generacija. A pritom uživam!

I za kraj, želja mi je da moje “ne samo priče za djecu” stignu do što većeg broja djevojčica i dječaka (ali i njihovih roditelja, baka, djedova…) i da na pitanje Što je priroda? dobijem odgovor Priroda je zakon!

Što je na fotografiji? Moja prva ljubav!

Iz kategorije